Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 17:00 info@medhorses.com Maak nu een account aan.
(0 artikelen) Winkelwagen
0 artikelen, Totaal € 0,00
Filter producten (0)

Categorie

Merk


Ingrediënten


Dekenmaat


Paardenmaat


VullingReset filter

Equine America

Equine America vind zijn oorsprong bij een buitengewone man uit Aiken, South Carolina, Verenigde Staten die een passie voor de gezondheid van paarden had. In de afgelopen 40 jaar heeft Bruce Snipes de ontwikkeling van voedingssupplementen voor paarden gebouwd, waaronder het 1e gebruik van elektrolyten en biotine voor hoeven.
In de afgelopen 40 jaar heeft Bruce Snipes de ontwikkeling van voedingssupplementen voor paarden gebouwd, waaronder het 1e gebruik van elektrolyten en biotine voor hoeven. In de afgelopen jaren creëerde hij Cortaflex, dat is nu het nummer één product voor gezamenlijke aanvulling.
Cortaflex wordt nu gebruikt door toonaangevende renners en trainers over de hele wereld en in alle equine disciplines / paarden disciplines, en is succesvol getest door het Veterinary Medical Research Center aan de Michigan State University in een dubbelblind klinisch onderzoek. En nu ook verkijgbaar bij Medhorses het wereldtoonaangevende website voor de verkoop van voedingssupplementen.
Naast Cortaflex is een compleet assortiment hoogwaardige producten voor paarden, honden, katten en mensen ontwikkeld sinds Equine America in 1997 is gelanceerd. Alle worden geproduceerd met behulp van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en voldoen aan de voorschriften die door het UK Veterinary Medicines Directorate worden beheerd. En het Food Standards Agency.
Geen producten gevonden, pas het filter aan of probeer een andere productgroep.

Op de hoogte blijven van alle acties ?

Aanmelden